Εγγραφείτε στο Newsletter

 
Ξενοδοχείο ο φόνος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ Ο ΦΟΝΟΣ
Ένας μικροβιοφοβικός, δύο ξανθιές και ένα παράνομο ζευγαράκι αναγκάζονται λόγω κακοκαιρίας να διανυκτερεύσουν για ένα και μόνο βράδυ σε ένα πολύ περίεργο ξενοδοχείο στη μέση του πουθενά το Ξενοδοχείον Ο «ΦΘΟΝΟΣ.»
Τι το περίεργο έχει όμως αυτό το ξενοδοχείο; Το όνομα; Σιγά, απλά έχει χαλάσει το γράμμα Θ της ταμπέλας. Άλλο! Άλλο! Ε, εντάξει ο ξενοδόχος είναι λίγο… τρομακτικός! Καλά, μεταξύ μας και η καμαριέρα είναι λίγο μυστήρια! Ε, καλά πώς κάνετε έτσι; Μήπως και οι ένοικοι που θα έρθουν είναι στα καλά τους; Αφήστε που εκείνο το βράδυ θα γίνει και πάρτι! Τίποτα! Τίποτα! Κάτι άλλο θα έχει… Καλά τώρα! Η σκόνη σας πείραξε; Είπαμε για ένα βράδυ θα μείνουν! Μα τι παράξενοι που είσαστε… Να δεις τι έχει; Τι έχει; Α! Ναι μωρέ! Έναν νεκρό, τώρα το θυμήθηκα. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι ποιος ήταν ο νεκρός και ποιος τον σκότωσε γιατί μάλλον κάποιος από αυτούς το έκανε το έγκλημα, να μου το θυμηθείτε. Και τελικά εκείνος ο ντεντέκτιβ ήρθε μόνος του; Πω-πω τίποτα δεν θυμάμαι. Ώχου! Μην φωνάζετε! Ελάτε να δείτε και εσείς τίποτα! Σας περιμένουμε!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Νίκη Κατσαρού-Drama Str.
Σκηνοθεσία-σκηνογραφία:Drama Str.
Μουσική επιμέλεια :Παλμύρα Δημητρακοπούλου-Στέφανος Πίττας.
Παίζουν (αλφαβητικά):Παλμύρα Δημητρακοπούλου, Νίκη Κατσαρού, Ρία Ναθαναηλίδου, Πέγκυ Παπαθωμά, Στέφανος Πίττας, Άγγελος Ρούσσος, Αλέξανδρος Τσιούκας.
Ηχοληψία: Χριστιάννα Μούγιου.
Φωτισμοί: Μάνος Κόνσογλου.


Παραστάσεις: 29/04 στις 9.30 και 30/4 στις 9.00 .
Τιμές εισιτηρίου. 15 κανονικό, 12 φοιτητικό.