Εγγραφείτε στο Newsletter

 
Η ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΠΟΛΗ

«Η ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΠΟΛΗ»
ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΤΙΚ ΝΙΚ»

Για πρώτη φορά στο θέατρο ''ΣΟΦΟΥΛΗ'' ,την Κυριακή 27/04/2014, θα φιλοξενηθεί η θεατρική ομάδα ΤΙΚ-ΝΙΚ ( βραβευμένη ως η καλύτερη ομάδα του διαγωνισμού NEXT COMEDY STAR, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον κ. Λάκη Λαζόπουλο) , δίνοντας την ευκαιρία στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσει την ψυχαγωγική και εκπαιδευτική παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο ''Η ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΠΟΛΗ'' .
Μέσα σε 60 λεπτά άφθονου γέλιου, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν τη χρησιμότητα της ανακύκλωσης, αλλά και τους τρόπους για να την πραγματοποιούν καθημερινά σε κάθε τους δραστηριότητα . Κάθε θεατής μαθαίνει να αγαπά την ανακύκλωση μέσα από την ιστορία του μικρού Νικολάκη που χάνεται μυστηριωδώς σε μια παράξενη πολιτεία, την Ανακυκλούπολη! Μέσα από την παράσταση μεταφερόμαστε όλοι μαγικά σε ένα τόσο απίθανο και απροσδόκητο μέρος που όλα τα παλιά και άχρηστα αντικείμενα περνούν από την ανακύκλωση , αλλάζουν και αποκτούν νέα ζωή! Αυτοί είναι και οι εκπληκτικοί κάτοικοι της Ανακυκλούπολης! Το παλιό βιβλίο, το πλαστικό μπουκάλι, το μεταλλικό κουτάκι, το σκουριασμένο γραμματοκιβώτιιο και η κατσαρόλα γίνονται οι ήρωες της ιστορίας μας, οι φίλοι δηλαδή του μικρού Νικολάκη, αλλά και όλων των παιδιών και μας διηγούνται τις ιστορίες τους! Κρατούν παρέα στον μικρό επισκέπτη της Ανακυκλούπολης μέχρι να τον βρει η γιαγιά του και να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα , αλλά πάνω από όλα μας διασκεδάζουν, μας μυούν στη διαδικασία της ανακύκλωσης , μας γεμίζουν με θετική ενέργεια και κυρίως με αγάπη για τον πλανήτη μας, τη Γη, που όλοι μαζί μπορούμε να τη βοηθήσουμε να αναπνεύσει και να διατηρηθεί πιο καθαρή!
Ελάτε παρέα μικροί και μεγάλοι με αφορμή και την παγκόσμια ημέρα της Γης , σε ένα χαλαρωτικό κουκλοθεατρικό ταξίδι για να διασκεδάσουμε και να μάθουμε για την ανακύκλωση μέσα από της πολύχρωμες και πρωτότυπες κούκλες τύπου μάπετ, που φτάνουν έως και το μέγεθος ανθρώπου!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΏΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : 11.30 π.μ. και 6.00 μ.μ. , Κυριακή 27 /04 /2014.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 5 ευρώ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ : μικρά και μεγάλα παιδιά από 2 έως ...... 102 ετών !
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : στο τηλ. 698 306 82 84

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : Ομάδα κουκλοθεάτρου ΤΙΚ-ΝΙΚ (υπεύθυνη κα Οφέλια Αγκαμαλιάν)
ΠΡΟΩΘΗΣΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ : Καλλιτεχνικό γραφείο theatrologia (υπεύθυνος κ. Χατζηγιαννάκης Μάριος)