Εγγραφείτε στο Newsletter

 
AVATON INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL ΤHESSALONIKI
  

Η μεγαλύτερη γιορτή της κωμωδίας έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του στην Αθήνα το Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας του Θεάτρου Άβατον μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Σοφούλη από τις 14-17 Ιουνίου 2016.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ κωμωδίας πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φιλοξενώντας παραστάσεις stand up comedy, κωμικού αυτοσχεδιασμού και θεάτρου.
4 Μέρες, 10 παραστάσεις,  πάνω από 20 κωμικοί από Ελλάδα και Εξωτερικό μαζεύονται σε 1 θέατρο με μοναδικό στόχο το γέλιο!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Τρίτη 14/6:

 

19:30 - Αριστοτέλης Ρήγας/Musicomedy
Μετά από μια σεζόν sold out στην Αθήνα και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ο Αριστοτέλης Ρήγας σας παρουσιάζει το πάντρεμα της μουσικής με την κωμωδία μέσα από διασκευές, καμμένα λογοπαίγνια και όλο το βασίλειο των ψαριών!

21:30 – ΚΩΜΙΚΟ ΜΠΟΥΜ / Greatest Hits

Με αφορμή τα 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσανε ως Κάψε το Σενάριο η ομάδα του Κωμικού ΜΠΟΥΜ γιορτάζει και παρουσιάζει ένα επετειακό show με αγαπημένες επιτυχίες, special guests και πολλές εκπλήξεις. Γιορτάστε μαζί μας τον κωμικό αυτοσχεδιασμό σε ένα show χωρίς σενάριο, χωρίς κανόνες και χωρίς ντροπή!

 

Τετάρτη 15/6:

19:30 – Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Κρήτος / Friends Manifest

Μετά από 2 επιτυχημένες σεζόν στην Αθήνα το Friends Manifest έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Το υπέρτατο bromance εξερευνά τα συναισθήματα που απαρτίζουν μία δυνατή φιλία και κάνει το κοινό να ρεμβάζει ανάμεσα σε δυνατά γέλια και δυνατή συγκίνηση.

 

21:30 - Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης – Double Bill
Δύο από τους καλύτερους stand up comedian της Ελλάδας με πάνω από 500 παραστάσεις στο ενεργητικό τους παρουσιάζουν ένα από τα καλύτερα double bill του χειμώνα και υπόσχονται ένα διαφορετικό stand up comedy show απ’ότι έχετε συνηθίσει!

 

Πέμπτη 16/6:

 

19:30 – MAIEYTΗΡΙΟ/ KwmicShow

Η αφρόκρεμα των κωμικών του Comedy Club της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται σε ένα θέατρο που μπορεί να χωρέσει το συνεχώς αυξανόμενο φανατικό της κοινό και παρουσιάζει μια all star πεντάδα στα καλύτερά της.

 

21:30 – Matt Kirshen / Live in Greece
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος φαινόμενο που έχει παίξει σε πάνω από 15 χώρες και έχει εμφανιστεί στο Last Comic Standing, στο Comedy Central και στον Jimmy Fallon έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει έναν από τους πιο έξυπνα αστείους κωμικούς μονολόγους. 

 

Παρασκευή 17/6:

 

19:30 – Felizol Improv Comedy

H μόνη ομάδα στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με την Αυτοσχεδιαστική Κωμωδία «υπακούει» στις τρελές ιδέες του κοινού, το οποίο δίνει τις «πρώτες ύλες» για να χτιστεί η εκάστοτε παράσταση. Το αποτέλεσμα είναι πάντα απρόβλεπτο και διαφορετικό και σίγουρα ιδιαίτερα αστείο!

 

21:30 – Αντρέας Πασπάτης και Ήρα Κατσούδα / Ο καθένας τα δικά του

Το ντουέτο έκπληξη που ενθουσίασε την Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και διασκέδασε την Θεσσαλονίκη στο Αθήναιων παρουσιάζει για τελευταία φορά φέτος μια από τις καλύτερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα.

 

Πληροφορίες-Κρατήσεις:
2310-423925,
www.avatoncomedyfestival.com