Εγγραφείτε στο Newsletter

 
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
 «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»
 
Η θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου εφοριακών, Ν. Θεσσαλονίκης, Ν. Κιλκίς και Ν. Χαλκιδικής παρουσιάζει :«Συμπέθεροι απ τα Τίρανα»
 
  
 
Η Θεατρική ομάδα Ευ(φ)ορία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας παρουσιάζει μια εξαιρετική κωμωδία των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου , που γνώρισε τεράστια επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Λίγα λόγια για το έργο
 
Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη, τη Λίζα, η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ' το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι όμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ' το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός.
 
Η θεατρική ομάδα του συλλόγου εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης- Κιλκίς- Χαλκιδικής "ΕΥ(Φ)ΟΡΙΑ" ξεκίνησε την θεατρική της δράση το 2007 και έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα αξιόλογα έργα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία- Μουσική επιμέλεια: Παυλίνα Χαρέλα
Σκηνικά – Κοστούμια : Θανάσης Κολαλάς
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Γραφιστικά: Θανάσης Κολαλάς
Φωτογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη - Νίκος Βαρδάρης
 
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):  Όλγα Βαηνά, Νίκος Βαρδάρης, Αλεξάνδρα Γιαλούρη- (27,28,29/5) Νέλλυ Γιαπουντζή- (20,21,22/5), , Όλγα Δαϊκου – (20,21,22/5),  Χρήστος Καραβασίλης, Μαρία Κωνσταντινίδου,  Διογένης Μίχας,   Giorgio Μπέκας, Κατερίνα Παπάζογλου-(27,28,29/5) , Νούλη Σικαλίδου
 
ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ 
 
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη
 
Πρεμιέρα: Παρασκευή 20 Μαΐου στις 21:15
 
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21.15 και Κυριακή στις 20:15 εώς 29 Μαΐου
 
Εισιτήρια: γενική εισοδος 8€
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310423925 & www.theatrosofouli.gr
 
ΟΑΣΘ:Νο 5 Στάση Βερβελίδη
 
 
 
 
 
Χορηγοί:
 
Έπιπλα ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ, TRIBECA BAR,
Giorgio hair designer, Ξενοδοχείο Πεύκα, Οινοποιία Σακαλάκη