Εγγραφείτε στο Newsletter

 
Ένα αστέρι δρόμος
¨ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΔΡΟΜΟΣ ¨ του Γιώργου ΜπουρονίκουΗ θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ασύλου του Παιδιού ΄ΟΛΑ ΚΑΛΑ΄ παρουσιάζει το ¨ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΔΡΟΜΟΣ¨ σε κείμενο του Μπουρονίκου Γιώργου και σκηνοθεσία Αγγελικής Σαπάτρα.

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία για όλη την οικογένεια με πολλά σύγχρονα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από το πρίσμα της σάτιρας φανερώνει τις αδυναμίες μας , την ψευδαίσθηση του σπουδαίου αλλά και την χαρά που μπορεί να δώσει ακόμη και η ματαιοδοξία. Κατά βάθος , όλα είναι τόσο πολύτιμα όσο κατάφεραν να μας κάνουν να τα αγαπάμε. Μία ¨μάχη¨ μεταξύ δύο κόσμων. Η λατρεία του διαφορετικού με την μαγεία της απλότητας.
Το ¨ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΔΡΟΜΟΣ¨ είναι μία παράσταση που , με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα , συνδυάζοντας νοσταλγία , ευαισθησία και πολύ χιούμορ , έρχεται να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων

Υπόθεση
Στα χρόνια της κρίσης , αναζητώντας διεξόδους , ένας άνεργος πολιτικός μηχανικός αποφασίζει να επαναλειτουργήσει μία παλιά ταβέρνα της γειτονιάς του. Μία ταβέρνα με ιστορία και μνήμες από τα παιδικά του χρόνια . Χωρίς πολλά χρήματα και αναζητώντας προσωπικό θα συναντήσει πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες μέχρι να ¨σκαλώσει¨ σε ένα φαντασμένο μάγειρα, λάτρη του gourmet . Τα ξύλινα φθαρμένα τραπεζοκαθίσματα και τα ψητά της ώρας έρχονται να αντιμετωπίσουν την υψηλή γαστρονομία , τα αστέρια και τους επιθεωρητές της Michelin. Ο χρόνος είναι πολύτιμος , το μεταλλικό στέγαστρο σπασμένο και οι επιθεωρητές γευσιγνωσίας καθ οδόν . Στο ταβερνάκι επικρατεί αναστάτωση. Όλα δείχνουν να καταρρέουν . Το ρολόι γυρίζει πίσω και ξαφνικά το παρελθόν ξυπνά απροσδόκητα . Θα καταφέρουν να έχουν μία αξιοπρεπή εικόνα ή θα γίνουν ο περίγελος της γαστρονομίας ?

Παρασκευή 6, Σάββατο 7 στις 20.30, Κυριακή 8/10 στις 18.00
Προπώληση 4€ , ταμείο 5€

Για οποιαδήποτε πληροφορία
κα. Αλεξάνδρα Λίντζου ‎(6936 688201)